maanantai 25. toukokuuta 2015

12 viikon haasteohjelma alkaa tänään

http://www.triathlonhaaste.fi/voita-itsesi

Tuolla sitten ilmesty eka viikko-ohjelma, kattelin aluksi ettei eka viikko paha rasti ole ollenkaan, pikkusen meni laskeskeluksi että omat sykealueet sai selville ja sitten rupes ihmetyttämään että noinko matalilla tasoilla... Mutta tämähän on tarkoittettu paljon kovempikuntoisille aloittajille.

Uintia 2x pyöräilyä 2x ja kerran juoksua, yhden uinnin ja juoksun päätteeks vähän rautojen kolistelua. Ei kuullostanu pahalle mutta oikeessa järjestyksessä kun tuo ohjelma pitäs mennä ja uimahalli on 45 kilsan päässä niin alotetaan sitte "huomenna". Kävin tunnin verran kävelees rauhallisesti, takareidet on vähän tyhjät toissapäivän juoksun ja eilisen pyöräilyn jälkeen, Sillo rupes raksuttaa, tiistaina uintia, keskiviikkona on koko päivä menoa ja sitten viel puoltoista tuntii hierojalla joten to-pe-la-su sitte reenejä hups...

Ruokavalion puolella hiilareiden määrä energiasta nousee 15%, saa nähdä miten nälkä pysyy loitolla kun proden ja rasvan määrä vähenee, mut kait sitä tarviaa pitkäkestoisiin projekteihin energiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti