keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Eka viikko toinen yritys

katotaas jos tällä kertaa sais kaikki räpiskeltyä

2.6 1/5
ois ollu 1,5 kilsaa uintia ja punttijumppa. Uiminen meni 50 minuutisssa lähinnä uiskennellessa. Hallissa oli ruuhkaa kun sekä kilpauimareita että uintikoululaisia oli hallissa eri radoilla ja kuntouinti & vesijuoksu oli sitten omalla radalla. Punttijumppa ois ollu viel illalla ohjelmassa mut meni niin myöhään kotiintulo että siirtyköön huomiselle.

3.6 2/5
puoltoista tuntii pyöräilyä oli ohjelmassa, poljin vastatuuleen 44 minuuttia ja takas 35 minuuttia... ois pitäny polkee mennessä viel pitemmälle ku 1:19 kerty aikaa. Hilpeimmillään huomas kääntöpaikan kohdilla ku tasamaalla mennessä ykkösellä sitkutin menemään 12 km/h ja käännöksen jälkeen seiskalla 30 km/h samaa suoraa takaspäin. Kotiin tultua suoriuduin viel eilen tekemättä jääneestä punttijumpastakin.

4.6  3/5
2 kilsaa uintia taittui 1h 10 minuutissa, altaassa oli aika ruuhkaista kun oli jälleen vain 1 rata kuntouimareiden käytössä, tosin halli kun menee seittämältä kiinni tän kuun niin kuuden jälkeen alkoi olla tilaa polskia paljon reiluummin, tarttee muistaa ens kertoja varten.

6.6 4/5
10 kilsan lenkkiin meni 1:16 aikaa, 200 metrii hölkkää ja 100 metrii kävelyy keskinopeus 8,1 km/h AVG 149 MAX 178 eli hyvin sytän tykytti. Jalat ei oikein toimineet, olivat ihme pökkelöitä... Sitten punttijumppa päälle johon meni tunti ja minuutti. Tällä viikolla onnistu sentäs yhdistää nää treenit, jos viel huomisesta selviää ni sitten pääsiskin jo toiselle luokalle :)

7.6 5/5

2 tuntia aluksi pyöräilyä oli ohjelmassa, viime sunnuntaiseen verrattuna lisäsin 5 kilsaa matkaa reitille, silti olin jälleen kelloa nopeampi, 35 kilsaa taittui 1:50 aikaan 19 km/h vauhdilla, AVG 132 max 155. Viikolla ostin Biltemasta pyöräilyshotsit ja perse ei tullu niin kipeeks ku aikaisemmin. 302 metriä tuli korkeuseroa suuntaansa, alkupäässä enemmän mäkiä matkalla.

Sitte piti lähteä 20 minuutin lenkille. Housujen vaihto ja roskapussi käteen. Yllättäen jalat toimi ees jotenkin heti alusta, 100 metrin välein pysty sen 50 metrii hölkkäämään, puolentoista kilsan kohdalla roskapussi roskiin ja takas kotia, 200 metriä hölkkää ja pikkusen kävelyä päälle. 2 kilsan jälkeen takareidet alko taipumaan paremmin ja viimeset 500 metriä kotiin tultiin hölkäten.

Eka viikko meni heti toisella kertaa onnistuneesti läpi!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti