tiistai 11. elokuuta 2015

Kisaviikko!

11.8 TJ 4!

Eilen ois ollu 2 kilsaa uintia ohjelmassa, mut kotiintulo meni sen verran myöhäseks ja sitte vielä tuli syötyä liikaa niin 3 kilsaa rauhallista kävelyä riitti. Tänään olikin mahdollisuus mennä aamusta uimaan ja kilsan lenkin kävin tekemässä (2 kilsaa ois puolimatkalaisten ohelmassa). Satakunta metriä vedin rintaa ja sitte 10 vetoa vapaata, tuntu ku kaikki voimat ois käytetty siihe ja ihan tööt... mut nopeesti palauduin ja menomatka 20 rintaa 10 vapaata, toinen puol kilsaa 20 rintaa 20 vapaata ja keskinopeus nous 1,9 km/h paluumatkalla eli 31 min/km.

Tuossa sitten taisin lyödä lukkoon kisataktiikan, ihan vasemmasta sisäreunasta lähtöön ja eka käännös vasemmalle on 200 metrin päässä, kun sen vetää rauhallisesti rintaa pitäs sumpun olla jo purkautunu, seuraava poijunväli on luokkaa +100 metriä ja siinä sitten vähän vapaata jos tilaa on. Loppumatka on suoraa joten alkupaniikista jos on selvinny voi lopussa alkaa kiristää uintivauhtiakin.

Viikon toinen treeni tarjoili kolmen vartin juoksua. Ois pitäny lähtee tekemään tuo samantien, 8 tuntia taukoa poksautti koivet juntturaan... 3½ kilsaa ja 25 min riitti. Toisaalta täähän meni hyvin puolitettuna ku vartille tähtään :)

12.8 TJ 3!

Tää rupee olee vakavaa... aamulla seittämältä pyöräilemässä... 15,6 kilsan lenkki ennen aamupalaa, tässähän piti alkaa hiilaritankkaus eikä tyhjennys...

12-8  39:06 24 km/h 132/155

sitte ois illalla hieronta, huomenna vapaata reeneistä, ylihuomenna lähtö Tahkolle ja ylihuomisen huomenna kisat.

Hiilaritankkausvinkkejä metsästäessäni osui silmiin

 Kaisa Lehtosen vinkkejä aloittelijoille

ja pari asiaa jotka tarttee muistaa missä on töpeksiny tähän mennessä.

Lähde maltilla matkaan. Uinnissa on aina ruuhkaa, vaikka noudattaisit tuota edellistä ohjetta. Rentoudu ja muista hengittää, ruuhka helpottaa yleensä viimeistään ekalla poijulla.

Pyöräosuuden vikojen kilsojen aikana ei enää kantsi syödä ja juoda, vaan yleensä on parempi antaa mahan rauhoittua ennen juoksuosuutta.

Kisaohjeet on tullu luettua muutamaan kertaan, harmi ku eka 1/4 matkan kisainfo on yht'aikaa lasten tri kisojen kanssa, joten taidan mennä myöhempään infoon ja kannustaa tulevaisuuden toivoja ennemmin.

13.8 TJ 2
Hiilaripainoitteinen päivä, plussakaloreita tuli 2000 ja hiilaria 650g. Pyörä meni jo auton kyytiin ja muutakin pakkailua pikkuhiljaa aloiteltu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti